top of page

STORE POLICY

Customer Care

Bij Fizz Boxing staat klantenzorg centraal in alles wat we doen. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden, advies te geven over producten of hulp te bieden bij eventuele problemen die je kunt tegenkomen. We streven ernaar om een persoonlijke en responsieve service te bieden, zodat je met vertrouwen kunt winkelen bij ons. Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of chat, en we zullen ons best doen om je te ondersteunen bij al je behoeften en ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met Fizz Boxing.

Privacy & Safety

Bij Fizz Boxing hechten we veel waarde aan de privacy en veiligheid van onze klanten. Alle persoonlijke gegevens die we verzamelen, worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het verwerken van bestellingen en het bieden van klantenservice. We nemen de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn, inclusief het gebruik van beveiligde online betalingssystemen en het beschermen van onze website tegen mogelijke bedreigingen. We delen je gegevens nooit met derden zonder je uitdrukkelijke toestemming. Als je nog vragen hebt over ons privacy- en veiligheidsbeleid, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam. We zijn hier om je te helpen en ervoor te zorgen dat je met vertrouwen bij ons kunt winkelen.

Wholesale Inquiries

 

Bij Fizz Boxing verwelkomen we groothandelsaanvragen van geïnteresseerde retailers en distributeurs die geïnteresseerd zijn in het opnemen van onze hoogwaardige boksspullen in hun assortiment. We streven ernaar om samen te werken met partners die onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid delen. Als je geïnteresseerd bent in het verkopen van onze producten in je winkel of online winkel, neem dan contact met ons op met de details van je bedrijf en je specifieke behoeften. Ons toegewijde team zal zo snel mogelijk reageren en kijken naar de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking. We kijken uit naar de mogelijkheid om met je samen te werken en onze hoogwaardige boksspullen aan een breder publiek te presenteren.

 
Payment Methods

Payment Methods

  • Credit / Debit Cards

  • PAYPAL

  • Google Pay

  • IDEAL

bottom of page